Info

Start
De start van de Sahara City Run is op zondag 15 april om 14u (5KM) en 15u (10KM en 15KM) net naast het Marktplein in Lommel (straatnaam: Dorp Lommel). De exacte locatie kan je hier zien.

Aankomst
De aankomst van de drie omlopen is op dezelfde locatie als de start. Tijdens de laatste meters zullen de terrasjes naast het Lommelse marktplein je verwelkomen!

Prijs
Deelnemers kunnen tot en met vrijdagmiddag 6 april voorinschrijven en betalen slechts 8 euro voor hun deelname. Ze krijgen bovendien een gepersonaliseerde startnummer. Inschrijven kan de dag zelf ook en kost 10 euro. Hou er wel rekening mee dat omlopen uitverkocht kunnen geraken.

Parkeren
Het stadscentrum van Lommel telt verschillende parkings waar u die dag gratis kan parkeren. Voor meer info: klik hier.

Inschrijven en aanmelden
De inschrijvingen de dag zelf zijn mogelijk vanaf 11u tot een half uur voor de start in zaal De Commerce, Dorp 12 (zie plannetje) vlakbij de aankomstzone. Reeds ingeschreven lopers kunnen in deze zaal hun startnummer afhalen. Hier zijn gratis toiletten aanwezig.

Omkleden / kleedkamers / toiletten
Vanaf 12u30 (tot 18u00) voorzien we gratis kleedkamers en douches in de sporthal van Campus Mercurius (Mudakkers 25).

Prijzen
De Sahara City Run is geen competitie, maar uiteraard mag iedereen zo hard lopen als hij maar wil. Voor de eerste drie lopers (man/vrouw) uit elke categorie voorzien we daarom een leuke prijs en is er een korte ceremonie voorzien in onze aankomstzone.

Kinderen
De Sahara City Run is er voor alle leeftijden. Kinderen en jongeren geboren in 2005 of later, krijgen na de loop aan de kidsstand een cadeautje ter waarde van hun inschrijvingsgeld.

En ook:

  • Startnummer met je voornaam (bij voorinschrijving)
  • Tijdsregistratie voor elke deelnemer (chip in je nummer)
  • Drankposten voor de 10 en 15 km voorzien
  • Correcte kilometeraanduiding onderweg
  • Gratis bewaarplaats voor sporttassen
  • Rode Kruisstand bij de aankomst
  • Gratis drankje bij de aankomst