Info

Start
De start van de Sahara City Run is op paasmaandag 22 april 2019 om 14u (5KM) en 15u (10KM en 15KM) in evenementenarena De Soeverein in Lommel (straatnaam: Sportveldenstraat Lommel).

Aankomst
De aankomst van de drie omlopen is op dezelfde locatie als de start.

Prijs
Deelnemers kunnen tot en met maandag 15 april voorinschrijven en betalen slechts 8 (5KM) of 10 euro (10 of 15 KM) voor hun deelname. Ze krijgen bovendien een gepersonaliseerde startnummer. Inschrijven kan de dag zelf ook en kost 10 (5 KM) of 12 (10 of 15 KM) euro. Hou er wel rekening mee dat omlopen uitverkocht kunnen geraken.

Prijzen & medaille
De Sahara City Run is geen competitie, maar uiteraard mag iedereen zo hard lopen als hij maar wil. Voor de eerste drie lopers (man/vrouw) uit elke categorie voorzien we daarom een leuke prijs en is er een korte ceremonie voorzien in onze aankomstzone. Lopers die dat wensen kunnen bij hun bestelling een medaille bestellen. Die kost 3 euro maar is dan ook een degelijk souvenir van onze fijne loop.

Parkeren
Er is voldoende parking rond evenementenarena De Soeverein. Volg de instructies van de aanwezige parkeerwachters. Ben je van Lommel? Kom dan met de fiets.

Inschrijven en aanmelden
De inschrijvingen de dag zelf zijn mogelijk vanaf 11u tot een half uur voor de start in evenementenarena De Soeverein, Sportveldenstraat. Reeds ingeschreven lopers kunnen in deze zaal hun startnummer afhalen. Hier zijn gratis toiletten aanwezig.

Omkleden / douches / toiletten
Bij de start en aankomstlocatie zijn toiletten, kleedruimtes en doucheruimte voorzien. Het is mogelijk om tot 18u te douchen. We voorzien ook een vestiaire ter plaatse.

Prijzen
De Sahara City Run is geen competitie, maar uiteraard mag iedereen zo hard lopen als hij maar wil. Voor de eerste drie lopers (man/vrouw) uit elke categorie voorzien we daarom een leuke prijs en is er een korte ceremonie voorzien in onze aankomstzone.

Kinderen
De Sahara City Run is er voor alle leeftijden. Kinderen en jongeren geboren in 2006 of later, krijgen na de loop aan de kidsstand een cadeautje aangeboden.

En ook:

  • Startnummer met je voornaam (bij voorinschrijving)
  • Tijdsregistratie voor elke deelnemer (chip in je nummer)
  • Drankposten voor de 10 en 15 km voorzien
  • Correcte kilometeraanduiding onderweg
  • Gratis bewaarplaats voor sporttassen
  • Rode Kruisstand bij de aankomst
  • Gratis drankje bij de aankomst